11 Oktober

 

Tänk vad dagarna bara rullar på.

 

Snart är det vinter igen och man kan redan nu känna hur kylan biter i kinderna. Hästarna ser mer och mer ut som Adina i sina lurviga pälsar. Jag har det ovanligt lyxigt nu för tiden, för ingen av dom hästar som jag har nu, är speciellt lurviga av sig. Leander brukade redan vara klippt en sisådär tre till fyra gånger så här dags.

 

Både Totte och Eskil springer fint för tillfället och jag och Eskil ska göra ett nytt försök att tävla på söndag. Vi ska rida en LA:1 på grannklubben. Den stora grejen är verkligen inte programmet.

 

Här hemma rullar vi igenom det på kanske sisådär 70 - 75%, men borta gäller det bara att ta sig runt. Jag önskar att jag visste varför han är så rädd för vita staket. Mattias, som red honom på championatet och bruksprovet, sa att han var rädd för staket och Maths som hade hand om honom förrut sa att han var rädd för bommar på marken. Det måste finnas ett samband. Nu är han inte rädd för bommar längre och dom vita staket som jag envisas med att sätt upp här hemma, är ok.

 

Nu måste vi testa på bortaplan.

 

Jag var borta och red på staket för att träna förra fredagen och då kändes han som...... kommer ni ihåg det där gamla TV-spelet som fanns när man var liten. Tennis, tror jag det var. Två streck som man studsade en boll emellan, så kändes det.

 

Han är rädd.

 

På söndag ska vi bara ta oss runt.

 

Då har vi vunnit.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-