Lussan, Tinne och Tim Lussan, Tinne och Tim

9 Oktober

 

Jaha, nu blev det en fortsättning i alla fall....

 

Känns faktiskt riktigt trevligt :-)

 

Nu är det ju ett tag sedan jag skrev, men saker har hänt, trots att jag inte har skrivit här. 

 

Vad konstigt!

 

Vi var bla på Avelschampionatet på Flyinge i helgen och såg finalerna. Det finns så mycket fina hästar att se och man blir så glad när man ser en hel del av dom. En av alla fina, var faktiskt Tottes lillebror, som gick sexårsfinalen. Dom har samma mamma och hon verkar prägla sina avkommor väldigt starkt. Den här var något mindre (säkert "bara" 175 - 178 cm), men annars otroligt lik. Kanske bättre trav än Totte, men sämre galopp. Den såg dessutom ut att ha samma svagheter som Totte har, men kanske inte riktigt samma styrkor som Totte har. Väldigt kul att se!

 

När det gäller Eskil rullar sadelproblemen på, men jag håller tummarna för att sadeln jag har beställt kommer den här veckan.

 

För övrigt har jag varit på Strömsholm i två dagar på B-tränarkurs och det var superintressant. Framförallt hamnade vi i diskussion om hur öppnor och långsidesslutor skulle se ut och det var mycket bra kommentarer, då vi bla hade flera Grand Prix domare/tränare med i gruppen. Vi hamnade även i flera spännande funderingar runt exteriör och användbarhet, vilket jag gick igång klockrent på. Där hade vi en av Sveriges främsta exteriörexperter, som även han är tränare, med oss, så det var bara att suga in så mycket som möjligt.

 

Nu har jag inte ridit mina fina hästar på fyra dagar, så nu längtar jag till i morgon.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-