17 Augusti

 

Titta vilken fin bild på Ella och Anton! Det är så kul att se att Ella är i så fint skick, trots att hon är mamma på heltid. Ella visades också och fick poäng nog att stambokföras hos Mecklenburgerförbundet. Grattis Märit!

 

Det var inta bara så att Märit hade fött upp den bästa fölungen, hon hade även fött upp tvåan också :-)

 

Nu verkar bytena ha fastnat i Totte och plötsligt så är även vänsterbytena rena och på hjälpen. Dom ligger lite efter högerbytena, där jag faktiskt till och med kan få kvalité, men dom kommer nog snart dom också.

 

Det har åskat rejält här idag, hu. Den som lider mest av det är Werner, han tycker INTE om åska. Då blir han väldigt liten och är aldrig längre bort än 10 cm. Det är enda gången han kan få dispans och vara i sängen, om det åskar på natten.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-