Hungriga hundar Hungriga hundar

30 Juli

 

Nu börjar det dra ihop sig till Borgafjälldags. På onsdag morgon bär det iväg med son, hundar, packning och goda vänner. Förra året var vi uppe över Roberts födelsedag och i år så råkar det bli över Viktors. 

 

Jag har tidigare varit negativ till att åka upp till Lappland av en enda stor anledning - MYGG! 

 

Jag HATAR mygg! Det är klart, det är väl ingen som gillar mygg, men jag är allergisk mot dom så om jag inte äter mina allergitabletter kan ett bett täcka hela underarmen. När jag åker upp så äter jag B-vitamin innan (vet inte om det hjälper.....), bunkrar med "Mygga" och "After Bite".

 

Förra året hade vi det hur bra som helst med fiske, fjällpromenader och fantastiska middagar på kvällen på fina Hotell Borgafjäll. I år ska vi prova att bo på Borgagården i stugor istället. Båda ställen är kända för sina fantastiska restauranter och sina fina vinkällare.

 

Lustigt att det finns två sådana restauranter med så höga ambitioner i samma lilla by i södra Lappland!

 

På måndag, när vi kommer hem, så hämtar jag hem Esther och sedan är det fullt ös - medvetslös - som vanligt.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-