Eskil och hans uppfödare Kerstin, som fyller år idag! Eskil och hans uppfödare Kerstin, som fyller år idag!

27 Juli

 

I tre dagar nu har vi hållit på och röjt i svärmors lägenhet. Hon har flyttat in på ett demenshem i Enskede och fått det så bra! Ett jättefint rum, alla är supertrevliga och en stor trädgård utanför dörren. Hon kunde inte fått det bättre.

 

Men, vi har röjt lägenheten...... puh!

 

Jag har ridit på förmiddagarna och sedan har vi åkt och kört på. Det har varit ett lite trist schema i det fina vädret, men det måste bli gjort.

 

Eskils sår ser bra ut och jag tror att vi har haft en väldig tur. Det kunde ha gått riktigt illa. Han är lite stel när man börjar rida, men sedan tror jag inte han känner av det. Jag har varit väldigt envis och kört Biolighten mycket på det och det har hjälpt väldigt mycket. Jag är helt övertygad om att det hade varit till betydligt mer besvär och tagit mycket längre tid, om jag inte hade gjort det.

 

Det är verkligen en imponerande apparat!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-