23 Juli

 

Nu börjar så sakteligen hästarna som har varit borta i sommar att droppa in en efter en.

 

Samtidigt som det är ett tecken på att sommaren börjar gå mot sitt slut (o, hemska tanke!), så är det skönt när alla kommer på plats. Man ser att hästarna också tycker det är skönt att flocken blir fulltalig igen.

 

Esther ska få gå på bete två veckor till. Vi kommer att åka upp till Borgafjäll i år också och hon kan lika gärna gå ute när vi ändå inte är hemma. När vi är nere och tittar till henne ser man att hon växer för fullt nu igen, nu när hon vilar. Jag vill inte skynda på henne, utan som hon ser ut nu är det bättre att satsa på femårs än att stressa henne till fyraårschampionatet. Toxic var mycket mer klar i kroppen när han gick Flyinge än vad hon är nu och jag tycker det är viktigt att dom får växa i lugn och ro.

 

Dom ska ju hålla för mer än unghästklasserna.... Är dom i rätt fas, så är det ett bra mål, men växer dom, måste man backa av!

 

Jag har ridit Eskil och han känns stel första minuterna, det drar väl i såret, men sedan känns han fin, så vi kanske inte tappade så mycket på sista skadan ändå.

 

Den som däremot känns super är Totte, vet inte vad som har hänt, men plötsligt så är han så mycket bättre, kanske äntligen börjar bli stark :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-