21 Juli

 

I torsdags fyllde Robert år och vi mötte upp inne i stan och köpte nya löparskor på Löplabbet till mig och åt sedan middag på East. Det är alltid gott där, men förut brukade jag tycka att det alltid var helt fantastiskt att äta där, men nu, när man har så mycket mer fantastisk mat att jämföra med, kan jag tycka att det är helt ok, men inte otroligt. Hur som helst, så var det gott och ovanligt bra service (den kan det vara lite si och så med där), så det blev en lyckad middag. 

 

När vi kom hem skulle vi ta en liten kort kvällsprommis med hundarna och vi bara "råkade" slinka in i skogen och hittade.......... kantareller! Den här gången var det Roberts finskjorta som åkte av, kanske dags att börja ta med oss påsar istället!

 

Jag red Eskil lite igår. Det stramade nog lite i såret först, men sedan kändes han arbetssugen. Red bara en kvart, men jag tror vi behövde det båda två.

 

Totte var super igår, känns skönt att få fart med honom igen efter att ha varit på semester och innan dess provridningar och stalltvätt. Nu är det dags att "get serious" igen. När han är som han var igår är han definitivt inte till salu!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-