Ella och Anton Ella och Anton

17 Juli

 

Nu är jag tillbaka igen.

 

Vi fick några riktigt sköna dagar nere i Falsterbo med många glas rosé, många gamla vänner som man träffar alltför sällan, sol och bad, goda middagar och sömn!

 

När vi skulle hem tog vi vägen via västkusten och sov på Tjörn (nästan) en natt. Vi sov på ett hotell som hette Salt & Sill, som låg längst ut utanför Tjörn på en liten ö som hette Klädsholmen. Hotellet var byggt på vattnet och man inbillade sig att det gungade lite hela tiden när man skulle sova. Maten var helt fantastisk, så det var väl värt mödan att ta sig dit ut. 

 

På söndagen åkte vi och hälsade på Ella och Anton. Det var så kul att se Ella igen och hon kände helt klart likadant. Hon såg ut att trivas så bra med sin tillvaro och man såg att hon tyckte om att vara mamma och ledarsto i flocken. Hon var rund och go om magen och blank i pälsen. Känns som om det här är hennes kall i livet och duktiga Marit tar väl hand om henne.

 

Anton då? Han var helt underbar. Verkade lika mild i sättet som Ella är och hade hennes fantastiska öron. Han var lite blyg först, men så vacker! Han växer just nu, så han var lite  matt när han travade och ville hellre galoppera - och vilken galopp! Tjoho! Den gick inte av för hackor!

 

Vi kom hem sent söndag kväll och jag var så ridsugen!

 

Men, det får jag vänta med, på Eskil iallafall.....

 

Han lyckades göra en rejäl vurpa i hagen i går förmiddag och slog upp ett rejält sår på vänster bakknä. Veterinären som kom ut, trodde först att vi var tvugna att åka in och kolla leden, men vi bestämde oss för att avvakta, så nu är det penicillin i 10 dagar.

 

Så trist........

 

Vill ju helst inte behöva linda in honom och frånsett tappade skor så är det här den första riktiga hagrelaterade skadan. Tycker det är bra om han kan få vara unghäst, han är ju inte gammal, men vi får inte tappa tid hela tiden på skador. I sådant fall måste jag tänka om.

 

:-(

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-