26 Maj


En trött Totte....


Vi var och red en Msv C på fina Lejondal i Bro. 


Jag älskar verkligen värme, men när man hamnar i bilkö med häst i släpet och det är varmt, får man nästan panik. Stackars Totte stog still på Essingeleden ett bra tag i solgasset.


När jag tog ut honom då vi väl hade kommit fram, så stog han och mer eller mindre sov när vi sadlade. Sov gjorde han under framridningen och sedan hela programet också. När jag ställde in honom efteråt, så gick jag och tog lite dricka innan jag skulle skynda mig hem (försöka hinna innan dom värsta köerna), så sov han på riktigt när jag kom tillbaka efter 5 min......


Trött Totte (det gick faktiskt ganska ok ändå :-) )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-