23 Maj


I dag var det helt klart varmt att rida lektion i ridhuset, tro mig, jag klagar inte för jag hatar verkligen kylan, men Totte + Lars + växthus var en lite för varm kombination.


Han tyckte att det var lite motigt att gå tillbaka till jobbet igen, efter att ha få ta det ganska lungt efter tävlingen i lördags. Jag är anmäld till Lejondal på fredag, dom har dragit pengarna på TDB, men jag står inte med på någon lista. Spännande!


Eskil har haft känning i sina muskler, så han får ta det lite lugnare ett tag, hoppas kunna rida för Lars nästa onsdag. Jag har hittat en ny sadel, som jag tror på, till honom och det vore skönt att få stämma av det med Lars. 


Efter alla år som total Childeric fan, måste jag inse att den inte fungerar på Eskil. Jag har provat två modeller och ingen har fungerat. Nu har jag köpt en annan fransk sadel som heter Antares och så här långt verkar den fungera mycket bra.


Den är väldigt annorlunda mot Childericen, men jag tror att jag kommer att lära mig att gilla den!


Jag tog ett fint kort på Monika och hennes Vandal, precis innan dom började svettas för Lars.


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-