21 Maj


Usch, jag vet. Nu har jag varit så där dålig på att uppdatera igen :-(


Det har hänt massor sedan sist, men jag tänker inte berätta om allt!


Det känns i och för sig lite som om jag har bloggat, även om det inte har varit på min blogg. Jag är ju med och pratar exteriör på Unghästbloggen på Hippson. Tänk vad det är roligt att grotta ner sig i vinklar och ben. Undrar om min omgivning tycker det är lika roligt som jag????


Kanske inte.


Totte var i alla fall iväg och gick en Msv C i lördags. Tydligen så är domarbord hästätande, visste ni inte det? Det vet i alla fall Totte. Vi fick allt emellan 3 och 8, så det var lugnt sagt blandad kompott. Men jag är nöjd, för mellan dom traumatiska bitarna i programmet var han jättefin!


Min bästa Jennie F vann välförtjänt, så det kändes lite grand som om vi vann också.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-