13 Maj


I torsdags var vi på en helt fantastisk konsert.


Veronica Maggio spelade med Radiosymfonikerna på Berwaldhallen och det var helt magiskt. Visst har jag tyckt att hon har varit bra förrut, men nu såg man en helt ny dimension av henne och hon var helt otrolig. Hennes röst försvann lite i vissa låtar, men andra fick en helt ny känsla och blev helt otroliga!


I andra akten hade hon på sig en mycket vacker långklänning och med symfonikerna i bakgrunden och med hennes fantastiska texter, så fick man nästan lite svartvit film känsla a´la Marilyn Monroe..... Super.


I onsdags fick båda grabbarna slita för Lars och båda gick super. Vi blev dock lite oroliga för Eskil som sprang och viftade med sitt huvud på ett sätt som han inte brukar. Sagt och gjort, veterinären fick titta på fredagen och han har gjort ett sår långt bak i munnen, troligtvis från en pinne. Ja, ja, han är så lycklig i sin stora hage med sina kompisar och sitt gräs, så det är risker man får ta.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-