16 April


Ibland händer ingenting.... och ibland händer massor!


Ella har fått en helt bedårande liten bebis efter Quaterback. Det blev ett litet fuxfärgat (surprise.... not) hingstföl med två höga strumpor och lite vitt på nosen. Jag önskar verkligen Marit, som är hans ägare, lycka till med denne lille guldklimp!


Mulle har åkt till sin nya ägare Ingela och det ska bli så roligt att få följa dom!


Det känns dock lite märkligt med Mulle, han har varit min ända sedan han var liten och det kommer att bli tomt.... :-(


Men, han kommer att få det SÅ bra hos Ingela!


Men, här blir det tomt.


Dessutom ska jag vara exteriörexpert på en av Hippsons bloggar. Det är en unghästblogg, där man får följa en unghästs förberedelser inför treårstestet. Läsarna ska få skicka in bilder på sina unghästar och jag ska göra mitt bästa för att "läsa av" dom.


Ska bli superkul!


http://www.hippson.se/blogs/Flyt/vill-du-fa-din-unghast-exteriorbedomd.htm

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-