11 Mars


I fredags var Eskil hos tandläkaren. Han har inte varit det sedan vi köpte honom och ävenom jag inte direkt har kunnat känna någonting i munnen, så tyckte jag att det var dags. Han var lite småvass här och där, men det som inte var bra, var att han hade lite karies. Det är svårt att säga varför vissa hästar får karies och det är egentligen bara att hålla efter det med regelbudna tandläkarbesök. Han fick tänderna rengjorda och så la hon fluor på tänderna för att förhindra nedbrytning, precis som på oss. :-)


Annars har det varit en lugn helg, med middag på lördagen för goda vänner, med anledning av min födelsedag. Förra helgen, när middagen skule varit, så var ju både Robert och Viktor sjuka, så vi fick skjuta på middagen en vecka. Robert lagade en fantastisk fiskgryta! Så gott!


I morgon kör veckan igång som vanligt.


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-