4 Mars


Eskil tycker att bommar är jätteotäcka!


Någonting hände när han gick bruksprov i Tyskland, vad är det ingen här i Sverige som vet, men vad som är uppenbart är att det var någonting riktigt ordentligt, för han är verkligen rädd när det kommer fram bommar.


Eller var.


Visst, han ska bli dressyrhäst, men även dressyrhästar mår bra av att få lyfta på benen över bommar ibland. Framförallt om dom inte alltid tycker att ridningen är så kul, så behöver man variera. Nu börjar han iochförsig tända till i ridningen och tycker att det är mycket roligare, men det är så synd att man inte har kunnat använda sig av bommar.


Vi har gått nära, vi har gått runt och till slut har vi tillochmed kunnat gå över. Så idag var det premiärdags, att rida över.


Heidi, som rider ut honom, fick vara pilot och han fick vara med i en av mina "dressyr över bommar" grupper och tog svans på trygge Ragge med ryttare Åsa. Ragge  (dressyrstam) är en klippa på bommar och efter att ha varit mycket darrig i benen, så kunde man efter en liten stund se att han sög mot bommarna!


Till slut travade han runt helt själv (Heidi var förstås kvar däruppe) och tyckte det var så kul!


Sedan blev han trött och det var bara att lägga ner innan det var klart. Men det var en riktigt nöjd kille som stog och tittade tills gruppen var klar.


Väl ridet Heidi!


och


Duktig Eskil!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-