1 Februari


Av olika anledningar, så fick Esther debutera för Lars idag, med Weronica på ryggen.


Hon har varit så duktig det sista, men idag märkte hon att någonting speciellt var på gång, så nu blev man plötsligt väldigt liten igen och ville inte riktigt vara med.


På slutet av sina 20 min var hon dock duktig, men ack så trött. Tror vi måste börja utsätta lilltjejen för att livet inte alltid är på samma sätt :-)


Eskil var fin, men han tycker det är jobbigt när man vill rama in honom ordentligt och han inte får lägga kroppen som han vill. Då vill han gärna flytta runt mig eller spänna sig, så man inte riktigt kommer år honom. Vissa steg går det jättebra, men sen blir det jobbigt igen. Det är inte lätt att hamna mellan hand och skänkel.


Jag har nog varit lite för försiktig på honom också. Jag har bara susat runt och njutit av hur fantastisk han är, istället för att rama in ordentligt, för då tycker han det är jobbigt och känns inte riktigt lika fantastisk.


Ja, ja, jag vet ju att det är där han måste vara, så det är väl bara att bita tag i det och stärka honom, så han kan kännas lika underbar även i det läget..... Fel, han är alltid underbar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-