27 Januari


Totte tycker det är svårt att byta galopp...


eller


egentligen, så tycker han inte att det är så svårt, men han tycker inte att man behöver byta bak och fram samtidigt. Det är helt onödigt.


Nu är det så, att ska man tävla i klasser med byten, så måste man kunna byta med alla fyra benen på en gång. Är det långt mellan hjärnan och bakbenen, så kan ju detta givetvis vara svårt..... tycker Totte. Och som redan tidigare sagts, helt onödigt.


Jag vill helst ha någon på marken när jag byter på honom, för av någon konstig anledning är det svårt att känna om bytena är rena. Det känns som om det vore mer logiskt att det vore lättare på en så stor häst, men absolut inte. Det är svårt.


Monika, som brukar vara den som står på backen, och jag har sagt: "det är ju tur att han iallafall inte hetsar upp sig". Idag stod på schemat att bakbenen absolut skulle med, så nu var det till att korta och verkligen ta tag i yttersidan innan bytet för att verkligen få tag i det där yttre bakbenet. Vad händer då?


Jo, det blev flera rena byten, men Mister Big började på allvar att veva igång och 180 någonting som vevar igång är inte helt ok när man är 163 själv.


Men


han var verkligen jätteduktig och gjorde flera jättefina stora och rena byten. Helt klart är att han börjar förstå. Han får socker när han har bytt rent och på slutet idag stannade han självmant efter att han hade gjort ett bra byte, det får vi lösa senare :-)


Men, det tar sig, sa pyromanen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-