Detta är ett blogginlägg

22 Januari


Äntligen känns det som att jag börjar kunna hantera hemsidan bättre och bättre. Jag börjar kunna ta ut svängarna både lite här och där. Nu har jag kommit på tex hur jag ska få in artiklarna på min hemsida utan att länka. Så, det kommer att ta lite tid, men så småningom så kommer dom :-)


Eskil har varit superpigg i två dagar i skogen, jag som tyckte han var trött i fredags. Totte likaså, men den som brukar vara hyperpigg - Mulle, skötte sig kanon i ridhuset idag när Robert red honom. Skönt.


I morgon är det måndag och, som vanligt, en fullspäckad sådan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-