13 Januari


Nu har jag haft tur två gånger på raken.


Dels när jag satt kvar på Totte i onsdag och dels idag.


Precis när jag skulle kliva upp på Eskil, så brakade det till i väggen bakom honom (det blir spänningar i växthuset när det växlar mellan vamrt och kallt), dessutom fick han en stor vattendroppe på rumpan. Han gjorde en rejäl bakutspark och for bockandes iväg, med mig hängande i tygeln. Ingen skada skedd, men hade det varit, typ, två sekunder senare så hade jag haft ena foten i stigbygeln och den andra hade varit på väg över.......


Han börjar bli pigg, riktigt pigg. Första minuterna är det popcornvarning, men sedan är han SÅ fin att rida! Underbar!


Totte gjorde ett superbyte idag, det tar sig!


Och Mulle, han travade riktigt bra på slutet idag!


Men, fy vad det blåser ute....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-