21 December


Less is more.


Jag har beställt nya stövlar och hade bestämt mig för att jag ville ha en liten diskret strassblomma på sidan. Liten, diskret. På bilden som jag fick idag är den allt annat än diskret..... Ja, ja, jag borde nog ha tänkt mig för och skippat strassen. För övrigt ser dom fina ut och huvudsaken är ju att dom är sköna att rida i!


Idag fick både Totte och Eskil gå för Lars och båda skötte sig duktigt. Totte var lite trött, men tog ändå i och blev fin. Han tog i lite för mycket i galoppen och ville bocka sig ur det hela, som tur var hade jag bra grepp och det blev inte riktigt som han hade tänkt sig, han gjorde bara sig själv ännu kortare :-)


Eskil blir bara finare och finare. Lars är riktigt nöjd med honom, men jag har ett sadelproblem. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Vill inte köpa en ny sadel nu för han kommer ju att ändra sig. Måste fundera.....


Bästa Jennie var här och red sin fine Ruben för Lars. Så kul att hon kom!


Längtar tills stövlarna kommer.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-