29 November


Jag vet, nu är det flera dagar sedan jag skrev sist, men det har varit så fullt upp!


Hela helgen var det Globen och full fart i Agriamontern. Ni var så många som var inne och sa hej och det var så kul!


Globen är verkligen en av dom roligaste helgerna på året, massor av fina hästar och massor av trevligt folk att prata med. Dock fick jag på söndagkvällen med mig något mindre trevligt hem: halsont och en rejäl dos feber!


Tur att man har Weronica som kan hjälpa till med att rida hästarna! Hon såg inte ut att ha alltför tråkigt i måndags när hon fick vara förstepilot och jag gjorde i ordning hästarna till henne. Största leendet hade hon på Eskil! :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-