21 November


Vädret är så konstigt!


Jag som verligen inte tycker om snö och vinter, till och med jag börjar sakna snön (men bara lite). Det är fuktigt i luften och marken är varken kladdig eller torr. Jag tog dessutom en fästing på en av hundarna i går och det är första advent i helgen - helt sjukt.


Hästarna verkar inte heller gilla vädret, utan ser lite lagom ynkliga ut där dom står i den kostant fuktiga luften, som sakta blöter igenom allt vad täcken heter, trots att det egentligen inte regnar.


Jag röstar på att vi skippar den här vintern nu och går direkt på nästa sommar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-