25 Augusti

 

Igår fick både Leander och Totte gå för Lars.

 

Det var verkligen en superträning och båda hästarna gick kanon. Leander travade som en kung (vilket han anser att han är...) och Totte börjar förstå att det går att böja sig både här och där i kroppen, trots att det tar emot.

 

Jag trodde nog inte att det skulle vara så mycket jobbigare med en stor häst, men det är det! Jag har alltid tyckt att jag är teknisk, så det borde inte vara något problem, men när man har en häst av den här storleken (180 + någonting), inser man att man ibland faktiskt använder sig av styrka. Vilken jag absolut inte kan på Totte.

 

Nyttigt!

 

Lars godkände dessutom min apirant till ny häst, så nu hoppas vi att allt går vägen.

 

Alles gut... men, på kvällen slog klantfaktorn till och jag ramlade på väg upp för trappan med två glas i händerna. Slog mig både här och där, samt skar upp mig i ena handen. Vin på den vitlaserade trappan och den vita väggen....

 

Men, värst av allt är nog hur klantig man känner sig.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-