17 augusti

 

Igår var jag i Skåne och tittade på hästar, det är otroligt smidigt att flyga att flyga ner över dagen. Kan dock inte låta bli att tycka att det är märkligt att det är så mycket billigare att flyga än att åka tåg.... förutom att det går mycket snabbare.... förutom att det är lättare att hitta parkering.... förutom att man får någonting att äta och blir omhämndertagen... kanske dags för SJ att ta en fundering (ett decennium eller så försent).

 

Det var en intressant resa och om det går som jag hoppas, ska jag berätta mer om den senare.

 

Idag var hovslagare Peter här och tog halva gänget. Esther var vild hingst och hade inte riktigt tid att stå stilla utan skulle hålla koll på sin återfunna "flock". När hon blev tillsagd blev hon väldigt förolämpad. Tror jag har fått en riktig tonårstjej på halsen!

 

Vi har börjat komma igång och rida Mulle igen efter alla problem som har varit och det är skönt att han får komma igång igen. Robert har ridit några gånger och vissa gånger går bättre och andra bättre. Idag var vi på utevolten och det var lite (!) svårt med koncentrationen (hos Mulle).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-