12 Augusti

 

I går smet vi iväg till goda vänner Jennie och Per, som har ett sommarställe på Arholma. Det ligger 5 mill norr om Norrtälje och man måste åka båt sista biten. När man väl är där är man på en riktig skärgårdsö, där bilar är förbjudna och det bara finns ca 20 bofasta på vintern.

 

Pers familj har funnits på ön i flera generationer och allt känns så otroligt genuint. Det är så otroligt vackert där och det känns som om tiden står stilla när man är där.

 

Avkopplande.

 

Jag har med åren lärt mig, att för mig är det bättre med korta semestrar på bara några få dagar, än flera sammanhängande veckor. Jag blir alldeles fär stressad av att inte kunna göra ett bra jobb med hästarna, så det är mycket lättare för mig att göra så här.


Några dagar då och då...

 


 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-