2 Augusti

 

Idag tog jag hand om hästarna på förmiddagen, för eftermiddagen var vikt till Viktor som fyllde 16 år. Jag red Leander och tog Totte på chambong. Gillar att använda mig av den, jag tycker helt klart att det är ett "bortglömt" hjälpmedel, som är alldeles utmärkt... om man vet hur man använder den ;-)

 

Det är kul att se hur han nu kan hålla ihop kroppen även i rund och låg form, det tar sig sa pyromanen. Leander var fin, som alltid.

 

Längtar efter att Peter ska komma och sko imorgon, så jag får på en sko på Mulle, vill sätta fart med honom.

 

Jag och Viktor var och såg "The Green Lantern". När jag var liten älskade jag att läsa serietidningar och "Gröna Lyktan" var en av mina favoriter. Ibland är det bra att ha en son i rätt ålder, så man har en bra ursäkt att gå på denna typ av filmer. Den var jättebra!

 

Efter bion mötte vi upp med Viktors farfar och gick på kinarestaurant.

 

Bra dag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-