28 Juli

 

Idag kom Leander ut på annons. Vilket tungt beslut det var, men det känns ändå konstigt nog så rätt. Men... jag kommer nog vara låg ett tag.....

 

Dom har rea på rosor på "Blomorado", så jag har varit och handlat rosor. Märkligt, jag trodde inta att jag var en "rosmänniska", men jag har upptäckt att jag älskar rosor. Nu är ett helt gäng nyplanterade i trädgården och det är fint utanför vårt sovrumsfönster :-)

 

Totte var jätteduktig när jag red i går och följdaktligen hade han en fruktansvärd träningsvärk idag. Varje gång man kommer ett snäpp till, så får han ont, men börjar lära mig nu att det bara är att backa av, vänta ett par dagar och sedan är han back in business igen. Det är en märklig känsla att han börjar bli liksidig!

 

Igår var Viktor, hundarna och jag och badade i Träsksjön, älskar att vi har så nära!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-