15 Juli

 

Ibland är det häftigt med en riktigt stor häst, ibland är det bara svårt....

 

För det mesta nu tänker jag inte på hur stor Totte är, men ibland är det väldigt konkret.

Monica Holmqvist och jag brukar hjälpa varandra på fredagarna och idag var det Totte som skulle tuktas. Jag tycker att jag börjar hitta både det ena och andra i Totte, men samtidigt känner man att det är så lång väg kvar. Det är lustigt att det kan vara så svårt bara för att hästen är stor.

 

Jag tycker att jag alltid pratar om att hästarna måste gå för lätta hjälper och då borde det teoretiskt sett inte spela någon roll hur stor hästen är, men ibland blir det lite spetälska över ridningen av Totte, man tappar en kroppsdel här och en annan där och det är djäklare mig inte alltid så lätt att tvinga tillbaka dom på plats!

 

Men samtidigt känner man några steg då och då som är helt fantastiska!

 

Det känns ibland som om det finns hur mycket gång som helst... det är väl bara att kämpa på antar jag....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-