11 Juli

 

Skönt att vara hemma....

 

Tog sista fästingsprutan idag. Skönt att få det gjort. Jag gillar verkligen inte sprutor. Har inga problem med att ge, men om jag, Viktor eller någon av hundarna ska ha, så tycker jag det är vidrigt. Hmmmm, undrar hur man ska tolka det?

 

Leander var fin att rida idag. Fantastiskt att man kan kännas så fräsch när man är 17 år och har gått så mycket som han har gjort! Han tycker fortfarande att det är kul att jobba och jag tror att han saknar att vi inte har tävlat på ett tag.

 

Totte tycker också att det är kul att jobba, men det betyder inte att man kan bjuda på att släppa till gratis. Vi satt och vinglade runt i höger galoppen (tycker han ska vara helt loss även i vänstersidan (dumma matte)), när han nästan fick in mitt ben i väggen. Jag kontrar med en rejäl vänster skänkel och..... får kramp i vänsterfoten! Det måste ha sett hur kul ut som helst! Vingel, vingel (hela vänsterbenet "försvann" ju) och försöka få stopp på liten Totte utan att kunna sitta emot. Tog nog typ en hel långsida att få stopp. När krampen väl släppte insåg jag hur det måste ha sett ut och kunde inte låta bli att skratta. Totte stog tålmodigt kvar och förstod absolut ingenting.

 

Men, nästa höger galopp var riktigt bra, så det kanske var ett nytt sätt att lösa problem på. :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-