25 juni

 

Midsommar, jag gillar verkligen midsommar. I vanliga fall brukar vi träffas några goda vänner och ha trevligt, men i år var det olika skäl (fodringar i stallet, sjuka föräldrar), som gjorede att vi inte fick till det. Dessutom brukar det i vanliga fall vara fullt ös medvetslös i hagen bredvid vårt stall med glada midsommarfirare, som glatt använder plattorna utanför vårt stall till motorcyckelparkering, eller som är helt övertygade att dom är på Skansen med alla djur, den enda skilnaden är att här finns det inga "mata ej djuren" skyltar. Vet inte hur många, en del nyktra, en del onyktra, som jag har kört ut ur stallet. Värst är dock småbarnsföräldrar som inte kan förstå varför inte deras små söta barn ska få öppna boxdörrarna och klappa dom fina hästarna.... Behöver jag fortsätta?

 

I år var det inget midsommarfirande på gården.

 

Friden lägrade sig och det var HELT foktomt på gården framåt eftermiddagen.

 

Underbart :-)

 

Vi åt en god sillunch, gick sedan ner och tog in hästarna. Slappade i hammocken, fodrade hästarna och åt sedan grillat. Helt perfekt midsommar!

 

Visst saknade vi våra vänner lite grand, men det gör bara det hela ännu trevligare nästa midsommar när vi förhoppningsvis får till det igen!

 

Förresten, har ni sett att vi är med på Hästmagazinets hemsida?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-