20 Juni

 

Helt otroligt! Jag tror att jag har fått öroninflammation! Dt är någonting som jag trodde att mest små barn fick, men jag tror tyvärr att jag också har drabbats, undrar vad det betyder.... :-)

 

Jag ska till världens bästa läkare, Terje, i morgon, som tur är hade han tid för mig i morgon. Det är så skönt att ha honom att gå till och dessutom får man alltid se en film av någon av deras fina hästar, så det gör att det alltid är trevligt att gå till doktorn. Borde finnas fler sådana läkare!

 

I lördags var vi på supertrevlig middag hos våra goda vänner och tillika Kanels uppfödare. Det blev rena släktträffen. Kanel fick träffa två systrar, mamma och moster. Dom hade så kul att Kanel mer eller mindre sov hela söndagen. Trött men lycklig.

 

Det blev lite si och så med hästarna idag, för jag känner mig faktiskt ganska så däckad. Trist.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-