15 Juni

 

Vi har upptäckt att när det åskar på natten får vi problem med evattningen i ridhuset. Den ena linan stänger inte av sig, utan man måste stänga av den manuellt. Detta innebär att det blir översvämning i mitten av ridhuset. Det hände natten mellan lördag - söndag och inatt hände det igen. Det var som om hela medellinjen var en 80 meter avlång pool i morse....

 

Det blev lite "spännande" för en stund när vi diskuterade om vi skulle ställa in Lars eller inte. Monika ville promt inte och som tur var fick hon sin vilja igenom.

 

Frampå dagen harvade jag och rörde bara runt i den översta sörjan och det blev "ridbart" i ridhuset... om man bara red på spåret. Det var två ställen som var lite mindre blöta, så där gick att vända över.

 

Det var tur att vi red, för Totte var jätteduktig. Lars tyckte han var snabbare i fötterna mot förra gången han såg honom, det blir faktiskt lite bättre för var gång han ser honom! :-)

 

Red en kortis på Toxic på kvällen, tror aldrig jag någonsin förr har sett en häst markera så tydligt att det är skönt att vara hemma.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-