10 Maj

 

Idag hämtade jag hem fine Toxic. Mads tycker att det börjar bli riktigt bra nu, men han ska rida NM, ha semester osv, så det var lika bra att han fick komma hem ett tag.

 

Kändes riktigt bra att få hem honom.

 

Totte var supermjuk idag när jag red. Verkar nästan som om en polett har trillat ner angående vänstersidan, men jag vågar inte riktigt tro på det ännu. När man inte stöttar honom orkar han inte riktigt galoppera igenom, men en sak i taget!

 

Hela helgen är det kurs här hemma på Ekeby och det brukar vara så trevligt med kurs! Dessutom ska vi träffas allihop här hemma hos oss i morgon och grilla. Ska bli superkul! Det är så skönt att ha två dagar i rad på sig med vissa hästar.

 

Leander har kännts lite skum ett tag, så han fick åka på koll idag. Jag fick förmodligen (en) förklaring varför han var som han var i Örebro. Han har fått en smäll på griffelbenet höger fram. Med facit i hand så gjorde han det antagligen i trailern på vägen ner, när han gjorde sitt berömda nummer "vifta med höger fram högt och lågt". Det är ingen fara, utan behandling och skritt i en vecka, sedan är det bara att tuta och köra. :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-