8 Juni

 

Idag fick Lars förhinder, det blir alltid lite vilset på något vis när man har ställt in sig på att han ska komma och så kommer han inte. Tråkigt.

 

Det var väldigt kvavt och varmt att rida i dag, skulle tro att det bli åska i natt. Lika bra det så att luften inte känns lika tung.

 

Igår kväll tog vi en sen kvällspromenad bort till den närliggande Träsksjön och Werner premiärbadade lycklig, han sprang i förväg sista biten och vi hörde ett avlägset plask och när vi sedan kom fram skulle han i en gång till bara för att visa hur bra han är på att simma, så lycklig. :-)

 

Lycklig var även jag under dagens ridpass med Totte! För första gången försökte han inte ens att sätta sig i vänstersidan! Jag tog ett ordentligt tag med vänstersidan igår, han har varit ganska duktig i skritt och trav, men i galopp har han rätat ut sig och balanserat sig mot vänstertygeln. Nu fick han galoppera tills han släppte ordentligt och idag var han hur mjuk som helst. Nu bar han vänstersidan själv. Det blev ett kort pass. Bara att klappa och ställa in. :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-