29 Maj

 

Idag har jag dömt SM - ridtravar-SM i Strängnäs. Det var en intressant upplevelse och ett lite annorlunda sätt att tackla ett dressyrprogram. Hästarna har kanske lite andra förutsättningar, i viss mån, men ryttarna har samma förutsättningar och grunderna är de samma. Lösgjordhet, lydnad och avspändhet.

 

En del av de ekipage jag såg i dag är konkurenskraftiga i motsvarande klass på vilken dressyrtävling som helst. Vissa däremot behöver träna mera och få lite distans till sin egen ridning..... som på vilken dressyrtävling som helst. :-)

 

Det är bra att det finns ett liv efter att den snabbspringande karriären är slut för travhästarna och många av de hästar jag såg i dag såg ut att ha det väldigt bra med sina mattar och hussar. Det är alltid ett nöje att se välmående hästar!

 


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-