27 Maj

 

Totte är en tunnis, iallafall om man är nyskodd och har tappat en sko. När han kom upp i ridhuset idag hade han tappat en sko och var rejält halt. Eftersom han stundtals kändes lite kantig i onsdags gick omedelbart orosmätaren i topp....

 

Snabbt samtal till veterinärkliniken i Stav, som ligger alldeles här intill, där har dom en duktig hovslagare. Det är helt super att få komma in så snabbt, en otrolig service som jag uppskattar otroligt! När väl skon var på linade jag honom några varv i deras ridhus och han var lite öm, men definitivt inte längre halt..... skönt!

 

Kanske inte så konstigt om man blir halt när man tappar en sko, nyskodd på onsdagen och väger 800 (?) kilo.

 

Jag blev så glad när jag kom dit, en av assistenterna utbrast vilken fin stor häst! Observera att hon sa fin innan stor! Sedan konstaterade dom att jag såg ut som ett ponnybarn bredvid honom, men det är någoning helt annat.

 

Hon sa fin innan hon sa stor!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-