26 Maj

 

Idag var Anette från Agria ute och tog en massa bilder på mig och Leander. Tanken är att hon ska lägga in förslag på övningar som man kan göra på Agrias hemsida och illustrera dom med bilder på mig och Leander.

 

Först var han trött och kändes väldigt stel efter gårdagens pass för Lars, men allteftersom tände han till och när vi skulle galoppera i friare form på rundbanan höll han på att tända i alltför mycket!

 

Såg idag att tävlingsplaneringen sprack. Hade anmält både Leander och Totte till Finspång, men anläggningen har misstänkt kvarka. Trist för dom och trist för oss alla som hade planerat att åka dit, men så kan det bli ibland.

 

Har fått ett "nytt" problem när det gäller tävling. Förut har Lars haft så fullt upp att han inte har hunnit med att vara domare så mycket, men nu har han det "lugnare" (beror på vad man jämför med... ) och han får inte döma mig och Leander. Så är det, man kan inte döma sina egna elever. Bra regel, men det ställer till det en hel del just nu.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-