14 Maj

 

Nu händer det mycket! Igår var jag och Leander i Örebro för att tävla. Jag vet inte varför vi har fått sådanna problem med piaff och passage på tävling, eller jo, det vet jag nog, jag har förmodligen satt för stor press på honom i dom rörelserna eftersom dom har gått så bra.... Han har fått 8:or på passagen och 7:or på piaffen, men nu vill han inte. Jag måste helt enkelt lösa det framåt utan press. Igår red jag framåt när jag fick problem, la en volt och gjorde om.... två gånger....

 

Poängen rök så det skrek om det, men förhoppningsvis kan jag ha nytta av det till nästa start.

 

Idag var det roligare, vi var på delägarträff (Roberts Codebreaker) och fick se fantastiska stuteri Menhammar. Vilken anläggning! Så hästriktigt och ändå så trevligt. Dom hade fem hingstar på gården, den ena dyrare än den andra. Juvelen i kronan är Viking Kronos som kostar 185 000 + moms att få ett föl efter. Han är 16 år och i ett otroligt fint skick, vilket för övrigt alla hästarna var i. Till och med unghästarna på lösdriften glänste! Allt var otroligt välskött!

 

Vi fick även hälsa på D`one, en ettåring efter två världsrekordhållare, Giant Diablo och Donato Hanover. Denna lilla ettåring är till salu för 1,8 miljoner, som andelshäst..... det blir ett kilopris på ca 7200:-.     :-)

 

I morgon är det treårstest för Esther.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-