28 April

 

I går skulle jag rida både Totte och Leander för Lars. Jag tänkte börja med Totte, men när jag kommer ner till stallet är han svullen och har ett sår på höger fram - spark.

 

Jag tar ändå upp honom, man vet ju aldrig.... jo egentligen vet man, men är optmist.

Klart han var halt....

 

Leander däremot var superfin! Fina piruetter, fina byten, fina slutor, helt ok övergångar piaff-passage. Jätteroligt! Eftersom vi skulle (obs, skulle) till Hammarö och tävla i helgen.

 

Lite deppigt var det dock eftersom Totte inte var ok, men allt hjälptes upp med en trevlig middag i stan med en mycket god vän, som vi inte har sett på ett tag. :-)

 

Men, det blir inget Hammarö, vår stallplats hamnade på en travbana, utan ridbana, en och en halv mil bort från tävlingarna. Eftersom Leander lätt svullnar i benen när man är på meeting innebar det att vi mer eller mindre skulle bli stationära på travbanan. Dessutom skulle vi bli tvugna att åka för att rida på förmiddagen, åka för att tävla, åka tidigt på söndag morgonen då jag startade först (kl 8) av alla på söndagen.... Inte ok.

 

Dessutom varnade dom för en pågående cykeltävling.

 

Jag kan tycka att det egentligen är bra gjort av arrangören att försöka lösa problemet med för många starter, men då måste man som tävlande få valfrihet att antingen acceptera det nya konceptet eller inte.

 

Nåväl, det kommer nya tävlingar.

 

Totte var inte halt idag!!!!

 

 

Jag vet någonting spännande som kommer i Maj......

 

 


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-