24 April

 

I går var det så fantastiskt fint väder, så det blev uteritt med alla hästarna. Alla mina hästar är ute i skogen 1-2 dagar i veckan, men oftast inte med mig. Dels beror det på tidsbrist, men sedan tror jag att det är bra om någon annan rider ut dom, för jag tror att dom kopplar av mer om dom inte har mig på ryggen.

 

Robert har inte ridit på ett tag nu när han inte har egen häst längre, men nu fick jag med honom ut på Totte och jag tog Leander. Det märktes att hästarna tyckte det var mysigt i det fina vädret, men Leander var laddad hela tiden och slappnade först av när vi närmade oss stallet. Det är kul att känna att det fortfarande finns så mycket bus i honom!

Totte lunkade på och tycktes inte bry sig nämvärt om att han hade en ny ryttare på ryggen och både häst och ryttare såg ut att stortrivas.

 

Ikväll blir det spännande för Malin i stallet har lockat upp sin gamla tränare: Mattias Jansson till oss och jag ska rida Totte för honom ikväll och i morgon. :-)

 

Här är länken till Youtube när Esther hoppar:

http://www.youtube.com/watch?v=x7BS6slGZwI

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-